Снимка Булфото, архив Човекът, интервюирал Пеевски, се оказа защитник на Иван

...
Снимка Булфото, архив Човекът, интервюирал Пеевски, се оказа защитник на Иван
Коментари Харесай

Симеон Милков, интервюирал Пеевски, се оказа защитник на Иван Гешев

Снимка Булфото, списък

 Човекът, интервюирал Пеевски, се оказа бранител на Иван Гешев: Симеон Милков, който познаваме още като представител на Фейсбук страницата " Ши*анистан ", се оказа бранител на Иван Гешев при избора му за основен прокурор пред 2019 година, написа

От уеб страницата " ФАКТИ " разгласиха следното видео, по-рано оповестено от Mediapool.bg, в което Милков държи тирада в поддръжка на Иван Гешев по време на митинг в отбрана на избора, провел се на 24 октомври 2019 година. На същата дата Висш съдебен съвет избра Иван Гешев за основен прокурор на фона на съществено гражданско неодобрение, зародило се още с оповестяването на кандидатурата на Гешев. На същата дата гражданско съдружие " БОЕЦ " не бяха позволени до постройката на Висш съдебен съвет, където се организираше въпросния контрапротест, в който виждаме по какъв начин Симеон Милков взима интензивно присъединяване.

Припомняме, че преди дни завърналият се в политиката макар глобите по " Магнитски " Делян Пеевски, се появи във видеоклип на " Ши*анистан ", оповестен във Фейсбук. Въпросният видеоклип на процедура съставлява едно от дребното изявленията на Пеевски пред медии.

Във изявлението Пеевски съобщи пред Милков, че няма медии, че не стои зад ГЕРБ и Гешев и че ще се бори с олигархията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР